Aromatherapie / Etherische oliën

Aromamassage voor paarden voor een totale ontspanning

Wat doet een AromaTouch massage voor paarden

Deze massage werkt ontspannend voor de spieren en de geest, het verlaagt stress, kalmeert spanningen en geïrriteerd weefsel. Het verhoogt de circulatie, de soepelheid van de ledematen. Het ondersteunt het immuunsysteem, reinigt en balanceert lichaam en geest. Tijdens deze behandeling werk ik conform het AromaTouch protocol met 8 verschillende essentiële oliën die 100 % natuurlijk zijn. Met deze behandeling spreken we het gehele systeem van het paard op een zeer zachte en natuurlijke manier.

De kracht van deze massage zit in de dieptewerking. De oliën van dōTERRA zijn van hoogwaardige therapeutische kwaliteit en worden zacht op reflexzones aangebracht.

Na deze heerlijke massage voelt jouw paard zich heerlijk ontspannen en de werking van de oliën werken nog een paar dagen door.

Hoe wordt de aromamassage aan jouw paard gegeven?

De aromamassage is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische oliën en een lichte aanraking. De etherische oliën worden op een speciale manier op de rug, hals en de onderbenen aangebracht.

De lichte aanraking van de aromamassage zorgt ervoor dat de oliën in het bloed opgenomen worden en het zorgt dat de energiebanen weer geactiveerd worden. Hierdoor wordt de balans in het energiesysteem van jouw paard bevorderd.

Wat is de aromamassage voor paarden?

De massage maakt gebruik van acht oliën: Lavendel, Balance, OnGuard, Melaleuca, AromaTouch, Deep Blue, Wild Orange en Pepermunt.  Dit zijn 100% pure, natuurlijke, aromatische bestanddelen die zorgvuldig uit planten, kruiden, bloemen en bomen zijn geëxtraheerd.

Ze bevatten geen verdunners of kunstmatige toevoegingen die de werkzaamheid vermindert. Ze zijn ook vrij van verontreinigingen of andere chemische middelen. De dōTERRA CPTG (Certified Pure Tested Grade) etherische oliën vormen de veiligste en meest werkzame oliën ter wereld die de meeste voordelen bieden. De oliën bevorderen een gevoel van ontspanning in het gehele lichaam, zijn aardend, ondersteunen en versterken een gezond immuunsysteem, ondersteunen de bloedsomloop, is rustgevend voor de spieren/ontspant stijve spieren na gedane arbeid en geven energie.

Gun jij je paard ook een heerlijke aromamassage?

Een massage kost €50,- exclusief eventuele reiskosten. De reiskosten bedragen €0,20 per km als de afstand verder is dan 20 km vanaf mijn woonadres te IJhorst.


Maak nu gebruik van mijn introductieaanbod, hierbij ontvang je de eerste AromaTouch behandeling met een voordeel van 50%.


Let op! Aromatherapie kan een positieve bijdrage leveren aan jouw gezondheid en die van je paard maar vervangt nooit de diagnose van een arts/dierenarts.